fbpx

Răzvan-Cuc-revine-la-Transporturi.jpg

Administraţia prezidenţială: Daniel Suciu şi Răzvan Cuc au depus jurământul pentru învestirea în funcţiile de miniştri, vineri, la ora 10.30, la Palatul Cotroceni. 

După ce Klaus Iohannis i-a respins sistematic pe Mircea Drăghici și Lia Olguța Vasilescu, PSD a cedat și a făcut alte nominalizări, pe care președintele le-a acceptat.

Administraţia prezidenţială a anunţat, într-un comunicat, că preşedintele Klaus Iohannis a semnat următoarele decrete: Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării regionale şi administraţiei publice; Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Despre Suciu nu sunt deocamdată prea multe de spus, însă problema vine din zona lui Răzvan Cuc. Fost ministru al Transporturilor în Guvernele Grindeanu şi Tudose şi fost secretar de stat în minister, Alexandru Răzvan Cuc a renunțat la portofoliul de la Transporturi prin demisie, în octombrie 2017. Surse din PSD susțin că demisia a fost mai puțin un act unilateral de voință, și mai mult unul impus de partid.

Așa se face că, ”singur Cuc” a fost nevoit să plece din Guvern, pentru că nu era performant. Altfel spus... era incompetent. Acum, PSD a decis că este competent, așa că nu mai e chaiar singur-Cuc, ci alături de actuala garnitură guvernamentală, formată din cuci inteligenți, unul și unul.

Dacă Iohannis a respins-o pe Olguța Vasilescu pentru că nu era pregătită (competentă), cum se face că, în cazul lui Cuc, nu a mai avut aceeași opinie, Cuc fiind deja un incompetent de marcă al PSD?

Acolo sus, cineva nu este în toate mințile! Și dacă ar fi doar unul...

PTU4MCZoYXNoPTljMjVmYmRmMTcwNDdhMzY2OWNjZWZiMDdmMTBjZmE5.thumb.jpg

Răzvan-Cuc-revine-la-Transporturi.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg