fbpx

liviu-dragnea-465x390.jpg

Liviu Dragnea a fost ”trădat” de mai mulți parlamentari ai majorității PSD-ALDE, care au votat amendamentul PNL privind dublarea alocațiilor de stat pentru copii.

Șeful PSD s-a împotrivit deciziei prin care, de la 1 martie, copiii vor beneficia de o alocație de stat de 150 de lei, față de 84 de lei cât este în prezent, respectiv 300 de lei, față de 200 de lei pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani.

După ce au încercat, fără succes, reluarea votului, liderii coaliției PSD-ALDE au fost nevoiți să accepte măsura propusă de liberali.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Chiar și așa, Dragnea a declarat de la tribuna parlamentului că este o măsură populistă: ”Este un amendament demagogic este un amendament care nu poate fi pus în aplicare și care habar nu au de regulile și legislația financiar bancară și l-au făcut fără să se gândească că va fi adoptat”.

În replică, deputatul PNL, Robert Sigartău, i-a cerut liderului PSD să taie din pensiile speciale pentru a plăti alocațiile majorate ale copiilor:

"Domnule Dragnea, viitorul copiilor nu se negociază. Tăiați din pensiile speciale și dați copiilor alocații. Amendamentul înseamnă demagogie pentru dvs? Pentru clientela pesedistă aveți bani, pentru pensiile speciale aveți bani, pentru cele 27 de ministere și peste 150 de secretar de stat aveți bani, pentru amante și nepotism distrugeți țara. Dați-vă demisia"

VIDEO Momentul în care Liviu Dragnea critică dublarea alocațiilor de stat pentru copii:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg