fbpx

tariceanu_94194700.jpg

Nu ar fi fost rea o temperare a rechinilor de pe piață, însă abordarea problemei se pare că a fost una pripită, fără un calcul real de impact. Așa se face că trâmbițatele măsuri guvernamentale au toate șansele să dispară înainte de a fi aplicate, sau urmează să aibă modificări esențiale, care le vor deturna de la scopul declarat.

Guvernul ar putea renunţa la taxa de 2% impusă companiilor din energie prin Ordonanţa de Urgenţă 114. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Senatului la începutul întâlnirii pe care o are cu reprezentaţii acestor firme. 

„Am constatat că există și efecte adverse ale ordonanței, pe care dorim să le remediem. Am discutat în prealabil cu doamna prim-ministru Viorica Dăncilă în legătură cu Ordonanţa 114 şi ceea ce vă spun dumneavoastră i-am spus şi dumneaei - nu mă feresc să discutăm, avem un dialog foarte bun şi foarte sincer - şi i-am împărtăşit îngrijorările mele, pentru că o parte din îngrijorările dumneavoastră le-am preluat, prin cei cu care am avut un dialog până acum, şi i-am explicat că această taxă de 2% pe companiile din energie afectează grav posibilităţile de dezvoltare în continuare şi atingerea unor indicatori de performanţă, de profitabilitate care sunt de aşteptat la aceste companii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Şi doamna prim-ministru a consimţit că această taxă este excesivă şi trebuie să analizăm şi cel mai probabil o să renunţăm la această taxă de 2%.”

tariceanu_94194700.jpg

sursa declarație digi24

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg