fbpx

YTYyNjNmNGZmMTc1YmFlMjY5YTM2ZDljMDU0N2Uy.thumb.jpg

Începând cu ora 12.30, Comitetul Executiv Național al PSD se reunește în prima ședință din acest an. Partidul lui Dragnea este cutremurat din temelii de plecările parlamentarilor către fostul lor președinte, Victor Ponta, și de revoltele primarilor.

După cum s-au derulat evenimentele din ultima săptămână, pentru Liviu Dragnea începe numărătoarea inversă. Hemoragia plecării parlamentarilor îl pune în poziția de a pierde majoritatea parlamentară, prima consecință fiind pierderea guvernării. În condițiile unei noi moțiuni de cenzură, din prima sesiune parlamentară a acestui an, guvernul Dăncilă poate pica.

După şedinţa CEx, va avea loc o întâlnire cu grupurile parlamentare ale PSD de la Camera Deputaţilor şi de la Senat în vederea începerii noii sesiuni parlamentare. Chiar în prima săptămână a sesiunii va fi dezbătut bugetul de stat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ce ar mai putea face Liviu Dragnea, în condițiile în care pierde guvernarea? Singura soluție care îi mai rămâne la dispoziție va fi o Ordonanță de Urgență a Guvernului, privind amnistia și grațierea,pe care să o dea cu puțin timp înainte de moțiunea de cenzură.

La finalul şedinţei CEx, Liviu Dragnea va face declaraţii de presă.

YTYyNjNmNGZmMTc1YmFlMjY5YTM2ZDljMDU0N2Uy.thumb.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg