Dacian Cioloș va deschide lista USR-PLUS pentru europarlamentare

0
dacian-ciolos-18021000-605x341.jpg

dacian-ciolos-18021000-605x341.jpg

Mişcare-surpriză pe scena politică din România. USR și PLUS au decis să candideze împreună la alegerile europarlamentare din 2019. Dacian Cioloş va deschide lista USR-PLUS pentru Parlamentul European, potrivit Digi24.ro, care susține că este o decizie care a nemulţumit însă mai mulţi membri ai Uniunii Salvaţi România.

După negocierile liderilor, Dacian Cioloş, fostul premier, va fi cap de listă pentru alianţa USR-PLUS. Nu toţi membri Uniunii Salvaţi România sunt însă de acord cu asta.

„În variantele pe care le avem, Dacian Cioloș deschide lista, e primul la PLUS, deschide și la cea comună”, a declarat Dan Barna, liderul USR.

„A fost solicitarea USR, sunt dispus să ies, nu țin cu orice preț, dar a fost solicitarea USR”, a declarat, la rândul său, liderul PLUS, fostul premier Dacian Cioloș.

Până acum, pe listele pentru europarlamentare ale celor două partide apar şi alte nume: Cristian Ghinea (USR), Dragoş Pâslaru (PLUS) şi Clotilde Armand (USR). Decizia finală va fi luată săptămâna viitoare. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău