fbpx

image-2017-06-19-21828303-41-adrian-radu-pau.jpg

Deputatul de Timiș Adrian Pau a anunțat, sâmbătă, că își va da demisia din PSD pentru a se înscrie în Pro România, deoarece „nu se mai regăsește” în partidul condus de Liviu Dragnea.

Adrian Pau, deputat PSD de Timiș, a declarat sâmbătă, pentru Mediafax, că își va da demisia din PSD, urmând să se înscrie în partidul Pro România.

„Urmează să demisionez din PSD, nu mi-am depus încă demisia în scris, și o să mă alătur colegilor din Pro România. O să plec din PSD deoarece consider că adevărata social-democrație este făcută de Pro România și de colegii din acest partid. Consider că PSD se îndepărtează de adevăratele valori social-democratice, de promisiunile făcute electoratului, iar eu nu mă mai regăsesc aici. Tocmai de aceea am luat decizia de a mă alătura colegilor din Pro România”, a afirmat Adrian Pau.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta a scris pe Facebook că, în urmă cu un an și jumătate, conducerea PSD a decis să adauge o filă neagră în istoria politicii românești și și-a dat jos propriul guvern în urma unei moțiuni de cenzură, una pe care el nu a susținut-o și a refuzat să o voteze.

Sursa: Hotnews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg