fbpx

camera-deputatilor1.jpg

Aleşii prahoveni din Camera Deputaţilor sunt campioni la chiulit când vine vorba de luat cuvântul în plenul parlamentului. În total, cei 11 deputaţi prahoveni au avut, în cei 2 ani de mandat, 112 intervenţii de la microfonul Parlamentului. 11 dintre ele au fost în prima zi de mandat, când au depus jurământul. Durata totală a intervenţiilor se ridică la 231 de minute si o secundă, adică 3 ore, 51 de minute și o secundo, pn totalul celor 730 de zile de mandat.

Cele mai puţine intervenţii le-au avut Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu şi liberalul George Ionescu.

Gratiela Gavrilescu  a vorbit, în total 2 minute si 40 de secunde la microfonul legislativului. Prima dată la depunerea juramantului, cea de a doua oara cu ocazia dezbaterii pe Proiectul de Lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

George Ionescu a avut şi el tot 2 intervenșii, o declaraţie politică şi intervenţia de la depunderea juramantului. Durata totală a intervenţiilor se ridică la 3 minute şi 37 de secunde

Roberta Alma ANASTASE a fost cel mai activ prahovean din Parlament. A avut 23 de luări de cuvânt, dintre care 4 declaraţii politice. A vorbit, în total, 39 minute 28s. Cea mai lungă intervenţie a fost o  declaraţia politică de 5 minute 1 secundă  intitulată "Otrava este pentru Graţiela Gavrilescu o marfă preţioasă".

Nicoleta-Cătălina BOZIANU, Partidul Mişcarea Populaă, a luat cuvântul la microfonul parlamentului de 16 ori. 14 au fost declaraţii politice, adică deputatul vorbeşte singur în faţa plenului fără să îl întrerupă nimeni sau fără să i se adreseze întrebări. Nicoleta Bozianu a avut însă cele mai lungi intervenţii care au însumat 49 de minute şi 4 secunde

Andreea Cosma, de la PSD a avut şi ea 7 intervenţii  care au însumat 19 minute şi 8 secunde.

Colega ei de partid, Laura-Mihaela FULGEANU-MOAGHER, a fost mai activă. a vorbit de  17 ori în plen. 7 dintre intervenţii au fost declaraţii  politice, care au însumat 29 de minute si 10 secunde de discurs.

Andrei Nicolae şi Rodica Paraschiv au vorbit 24 de minute şi 57 secunde (10 interventii dintre care 5 declaratii politice ), respectiv 30 de minute şi 12  (13 luari de cuvant din care 9 interventii politice )

Deputatul USR, Radulescu Dan Razvan, este şi el unul ditre cei mai activi parlamentari de Prahova. El a luat cuvântul de 15 ori. 11 dintre intervenţii au fost declaraţii politice, suma totală a minutelor vorbite se ridică la 24 de minute şi 53 de secunde.

Mai puţini implicaţi au fost şi Prisca Razvan Florin - PNL - 4 luari de cuvant de  6minute şi 8 secunde şi Ursu Razvan Ion, PSD, cu 3 interventii  de 3 minute şi 53 secunde.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg