fbpx

mutu_gabriel1_28173700.jpg

Pe motiv că a condus şedinţa PSD de miercuri seară în care viceprimarului  Aurelian Bădulescu i-a fost retras sprijinul, acesta s-a luat la ceartă cu edilul sectorului 6 Gabriel Mutu. Scena a avut loc într-o încăpere din PMB.

La un moment dat, Bădulescu a început să îl jignească pe edilul sectorului 6. Potrivit aleşilor generali PSD, edilul Mutu s-ar fi enervat şi i-a tras un pumn viceprimarului.

PSD Bucureşti a decis, miercuri seară, retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei pe motivă că vorbeşte urât cu colegii din PSD.  În fapt, PSD îi îndepărtează pe apropiații Gabrielei Firea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primarul Capitalei Gabriela Firea a comentat la România TV incidentul dintre viceprimarul Aurelian Bădulescu şi primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, lider interimar al PSD Bucureşi, solicitându-i preşedintelui PSD Liviu Dragnea "să-şi ia bătăuşii" din Consiliul General al Capitalei.

Vă reamintim că după retragerea sprijinului politic, Bădulescu s-a autodenunțat în direct, la mai multe televiziuni, spunând că a mințit la Parchet despre evenimentele din 10 august, dar că acum va spune adevărul despre cum a fost regizată reprimarea protestului din Piața Victoriei.

surse: news.ro, româniatv, realitateatv

mutu_gabriel1_28173700.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook