fbpx

psd-prahova-codrin-stefanescu.jpg

Prezent la sediul PSD Prahova din Ploiești, unde au avut loc discuții pe tema alegerilor europarlamentare, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat că social-democrații vor susține cele două ordonanțe, cea referitoare la amnistie și la grațiere, precum și cea referitoare la recursul compensatoriu.

Secretarului general al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat, la Ploiești, în cadrul unei conferințe de presă, că în februarie vor fi aduse modificări la mai multe legi, inclusiv în ceea ce privește codul administrativ, dar și cu privire la codul penal.

„Parlamentarii noștri vor merge mai departe cu codul administrativ. Vom merge mai departe cu modificarea legilor. Vom modifica foarte multe legi în februarie. Vom veni cu un pachet, așa cum am anunțat, de modificări. Vom continua să susținem apariția celor două ordonanțe, cea pe coduri și cea pe amnistie și grațiere, ca să lămurim de la început. Nu vom da un pas înapoi”, a declarat Codrin Ștefănescu, care a vorbit și despre apropiatele alegeri europene, însă nu a ratat ocazia de a vorbi și despre anchetele penale care au vizat mai mulți aleși, inclusiv de la Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook