fbpx

iulian-dumitrescu-750x406.jpg

Într-o postare pe Facebook intitulată ”Lipsă de reacție a guvernanților PSD față de norii negri care se adună peste economia mondială”, președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, critică liderii partidului social-democrat:

”Scăderea prognozei FMI privind creşterea economică globală pentru 2019 ar trebui să împingă Guvernul Dăncilă la multă reţinere în acţiunile populiste pe care le pregăteşte pentru acest an. De asemenea, pentru a se evita efectele unui dezastru, ar trebui întărită economia prin diminuarea fiscalităţii.

Dar Vâlcov şi Teodorovici merg în direcţia inversă – creează premisele unui tsunami economic care ar putea să se abată asupra României.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mi se pare absolut șocantă lipsa de reacţie din partea factorilor de decizie de la Bucureşti. Ei sunt rupţi de orice realitate economică internaţională, lumina venind exclusiv de la Daddy, atunci când acesta nu e plecat în vacanțe prelungite.

În contextul modificărilor în domeniul fiscal din ultima perioadă, ministrul Finanţelor şi cel al Economiei au obligația să ne prezinte cât mai curând proiecţiile referitoare la efectele unei eventuale crize economice globale”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg