ponta-ploiesti.jpg

Prezent la Ploiești, Victor Ponta, fostul premier al României, în stilul caracteristic, a criticat în termeni duri Guvernul Dăncilă, dar a lansat atacuri și la adresa lui Liviu Dragnea, președintele PSD, despre care a spus că a fost „protejat de DNA”.

Fostul premier al României, Victor Ponta, nu a ratat ocazia de a vorbi de gafele premierului Viorica Dăncilă, dar a lansat noi acuze la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, pe care îl consideră „un protejat” al sistemului.

„Nu știu dacă remarcat, dar toți am fost cercetați și inculpați la Ploiești, mai puțin Dragnea. Nu e o întâmplare. Doamna Kovesi domnul Marius Iacob, care păstoreau DNA Ploieşti, l-au protejat pe Dragnea. Restul toți am avut dosare, la Ploiești, Dragnea niciunul. Nici nu cred că a fost chemat vreodată, dacă nu mă înșel. Nu știe unde e sediul, eu îl știu, l-am tot văzut de zece ori” a spus Victor Ponta, care susține însă că nu trebuie distrusă ideea de anticorupție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am fost procuror. Eu cred că există abuzuri și există, în fiecare sistem, părți rele pe care trebuie să le vindeci. În medicină, probabil că sunt medici răi. În educație, profesori răi. Nu distrugi sistemul. Nu închizi toate școlile pentru că doi profesori sunt răi. Nu închizi toate spitalele pentru că trei medici greșesc. Nu distrugi ideea de anticorupție”, a susținut Ponta, care crede că sistemul trebuie să funcționeze în continuare, precizând că „în 2019 este cea mai gravă corupție din 1995 încoace”

„Spre deosebire de corupția care înainte funcționa cu geanta de bani, cu plicul, cu contractul, acum se fură cu ordonanța de urgență, cu hotărârea de Guvern și cu decizii ale miniștrilor”, a susținut Ponta, care a punctat de mai multe ori faptul că .„Dragnea nu a avut niciun dosar și nu a fost chemat niciodată la DNA Ploiești. Prietenii știu de ce, dar nu sunt de acord cu ideea că trebuie distrus tot sistemul”.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg