fbpx

50631246_1289187051238433_7892305996163317760_n.jpg

Senatorul și președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat că ”sancționarea Realitatea TV, un pas necesar pentru Liviu Dragnea în aspirația sa de a deveni dictator”.

”Suspendarea, în această seară, a emisiei postului de televiziune Realitatea TV este o măsură demnă de regimurile dictatoriale din America Latină, la care liderul PSD se raportează admirativ. Dictatorii știu prea bine cum să își înlăture prin forță criticii și a inamicii politici, dar și cum să își lărgească baza de putere prin nepotism și corupție sau cum să creeze un inamic public comun și o ideologie pentru a se legitima.

Liviu Dragnea nu este însă nici acceptat sau recunoscut de liderii UE sau ai unor state democratice cu care România are relații politice și economice sudate, dar nu este nici acceptat în clubul marilor dictatori. Chiar dacă sancționarea Realitatea TV pare un pas necesar pentru ca Liviu Dragnea să își îndeplinească aspirația de a deveni dictator, timpul îi joacă feste.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alegerile bat la ușă, iar românii vor avea o opțiune corectă, pentru democrație și pentru garantarea libertății de exprimare. Românii sunt de partea Realitatea TV!” a transmis senatorul liberal pe Facebook.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg