fbpx

14670695_707855366036362_4103773129511438970_n.jpg

Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, a postat pe Facebook un mesaj în perspectiva alegerilor europarlamentare din acest an:

”În pofida atacurilor și a diversiunilor lansate pe piață în săptămânile liniștite de vacanță, Partidul Mișcarea Populară va lupta pentru România și în anul 2019. Vom participa prin forțe proprii la alegerile europarlamentare din luna mai și am convingerea că vom intra în Parlamentul European, unde îi vom reprezenta cu cinste pe români.

Vom continua să facem opoziție serioasă și aplicată la PSD, punând mai presus de spectacolul mediatic construcția unei alternative solide și competente la guvernarea Dragnea-Dăncilă, așa cum am învățat de la președintele Traian Băsescu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vom susține acele cauze care știm că fac cu adevărat obiectul interesului și al preocupărilor românilor. Un exemplu este eliminarea pensiilor speciale care împovărează bugetul asigurărilor sociale și creează nedreptăți în sistemul de pensii. 82 la sută dintre români vor eliminarea acestor pensii, iar noi, cei de la PMP, ne vom bate pentru voința cetățenilor să devină lege. 

Partidul Mișcarea Populară-Prahova va da, în acest an, un adevărat test de maturitate organizațională. Ne propunem să convingem cât mai mulți prahoveni că suntem cea mai bună soluție din opoziție la actuala guvernare, dar și că avem o echipă pregătită să conducă județul și Ploieștiul. Ne vom concentra eforturile pentru a pune presiune pe autorități să realizeze acele proiecte care reprezintă nevoi reale, cerute de oameni, ale comunității noastre. În primul rând spitalele, cu construcția cărora valuri succesive de politicieni de la partidele mari i-au mințit pe prahoveni, dar care nu există nici măcar pe hârtie.

Am convingerea că, prin munca noastră asiduă și onestă față de oameni, anul 2019 va fi anul PMP”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg