fbpx

om-in-umbra-e1469427471379.jpg

Are Ploieștiul un OM? Unul care să facă diferența? Unul care să aibă realmente putere? Puterea de a-și stăpâni tendințele negative ale naturii umane?

Este mare  nevoie de un OM,  pentru care ”a se pune în slujba cetățeanului” nu este o vorbă goală de conținut și mai ales, nu reprezintă renunțarea la sine ci devenirea sa. Unul care privește comunitatea ca pe un corp din care este parte.

Unul care are exercițiul și bucuria dăruirii din familie și nu a privit nicicând timpul si eforturile depuse pentru aceasta ca fiind sacrificii personale. Un om care se vede parte într-o comunitate în care oamenii primesc și oferă, dar a cărui atenție este îndreptată mereu spre ceea ce dă comunității.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un om în prezența căruia intrigile mărunte, lupta pentru putere, interesele de grup să pălească și cei interesați de ele să plece capul rușinați.

Și nu, nu este o căutare a vreunui personaj mitologic pe care mintea umană în căutarea superlativului l-a conceput.

Trebuie doar ca ca temelia, baza acțiunilor și deciziilor acestui om să fie una sănătoasă. Trebuie să privească interesul urbei ca fiind interesul său, binele urbei ca fiind binele său. Când nu va fi nici o fisură între cele două, realizările vor veni de la sine.

Cum toate poveștile se încheie cu victoria binelui, sper ca Ploieștiul să-și găsească primarul și România președintele. Amin!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg