fbpx

image-2019-01-12-22908577-41-campanie-cehia.jpg

Poate că știrea ar fi trecut la capitolul ”diverse de prin lume”, dacă problema nu ar fi existat și în România. Campania cehilor este modul lor de a protesta împotriva unui premier care nu își merită poziția înaltă în stat.

O sută de panouri publicitare cu portrete ale unor diverse persoane, cu numele acestora şi inscripţia "Mi-e ruşine cu premierul meu" au apărut pe străzile din Cehia. Iniţiativa îl vizează pe premierul Andrej Babis, implicat în mai multe scandaluri și afaceri controversate.

Orice persoană care îl critică pe Babis se poate fotografia şi apoi poate apărea pe un mare panou publicitar în schimbul sumei de 175 de euro. 

"Nivelul de ruşine cauzat de premier este atât de ridicat încât necesită o reacţie", a declarat Jaroslav Polacek, proprietarul agenţiei de publicitate PRodukujeme, organizatoare a campaniei. 

Conform hotnews.ro, este o campanie similară cu cea lansată în 2005 contra premierului social-democrat Stanislav Gross (1969-2015), care se confrunta atunci cu dezvăluiri privind originea îndoielnică a banilor prin care şi-a cumpărat apartamentul. Polacek a condus mult timp campanii electorale ale partidului de dreapta TOP 09, foarte critic la adresa lui Babis.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cazul României, premierul Dăncilă nu apare deocamdată în scandaluri legate de afaceri dubioase, problemele ei fiind de cu totul altă natură. Cunoștințele deficitare ale limbii materne, evidențiate la aproape fiecare ieșire publică, fie că vorbește liber, fie că citește un discurs, au făcut din Viorca Dăncilă un subiect de bancuri.

Dincolo de momentele ”amuzante”, în realitate nu este nimic de râs, atât timp cât Executivul României este pe mâna unor persoane submediocre, sfertodocte. Se presupune că nu poți avea calitățile și pregătirea necesare pentru a gestiona destinele unei țări, atât timp cât nu ai nici măcar minime cunoștințe lingvistice. Despre profesionalism este inutil să mai vorbești...

image-2019-01-12-22908577-41-campanie-cehia.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg