fbpx

ipoteza-soc-in-cazul-lui-klaus-iohannis-ce-plan-are-presedintele-569600.jpg

Chiar dacă a semnat decretele de vacantare pentru cele două posturi guvernamentale, președintele României a ieșit public pentru a face câteva precizări în privința propunerilor pe care le-a primit din partea coaliției PSD-ALDE.

Ieri, am semnat decretele de revocare și s-a văzut, încă o dată, că decretele mele se publică în aceeași ziNu am formulat încă un răspuns de refuz, pentru că asta va fi, voi refuza propunerile înaintate de prim-ministrul”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a mai spus că există atât argumente de legalitate, cât și argumente de oportunitate pentru refuzarea propunerilor de miniștri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Până la mijlocul săptămânii viitoare, voi da publicității inclusiv motivele pentru care voi refuza propunerile făcute de prim-ministru”, a precizat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă nu se teme că PSD va sesiza din nou Curtea Constituțională, în condițiile în care există voci care spun că nu ar mai avea dreptul să refuze o a doua nominalizare pentru funcțiile de ministru al Dezvoltării, respectiv al Transporturilor, președintele a răspuns: „O să aibă ocazia să mai încerce o dată”

ipoteza-soc-in-cazul-lui-klaus-iohannis-ce-plan-are-presedintele-569600.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg