ipoteza-soc-in-cazul-lui-klaus-iohannis-ce-plan-are-presedintele-569600.jpg

Chiar dacă a semnat decretele de vacantare pentru cele două posturi guvernamentale, președintele României a ieșit public pentru a face câteva precizări în privința propunerilor pe care le-a primit din partea coaliției PSD-ALDE.

Ieri, am semnat decretele de revocare și s-a văzut, încă o dată, că decretele mele se publică în aceeași ziNu am formulat încă un răspuns de refuz, pentru că asta va fi, voi refuza propunerile înaintate de prim-ministrul”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a mai spus că există atât argumente de legalitate, cât și argumente de oportunitate pentru refuzarea propunerilor de miniștri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Până la mijlocul săptămânii viitoare, voi da publicității inclusiv motivele pentru care voi refuza propunerile făcute de prim-ministru”, a precizat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă nu se teme că PSD va sesiza din nou Curtea Constituțională, în condițiile în care există voci care spun că nu ar mai avea dreptul să refuze o a doua nominalizare pentru funcțiile de ministru al Dezvoltării, respectiv al Transporturilor, președintele a răspuns: „O să aibă ocazia să mai încerce o dată”

ipoteza-soc-in-cazul-lui-klaus-iohannis-ce-plan-are-presedintele-569600.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...