dragnea sursa romanialibera.jpg

Alianța PSD-ALDE va merge cu un cadidat unic la alegerile prezidențiale de anul viitor, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, seara trecută, într-o emisine la Antena 3.  

Liderul social-democrat nu neagă însă că s-a gândit la o eventuală candidatură a sa pentru fotoliul de la Cotroceni.

Dragnea: Încă 5 ani cu Iohannis, înseamnă dezastru!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Targetul nostru e ca viitorul președinte sa fie candidatul Coaliției. Intenționez să ajungem, într-un timp rezonabil, și eu și domnul Tăriceanu și cele două partide, la concluzia că trebuie să fie un candidat unic și atunci vom stabili cine are cele mai mari șanse.

Nu resping varianta - nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcinvena. Domnia lui Iohannis trebuie sa înceteze. Încă 5 ani cu el, însemna dezastru'', a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

foto România liberă


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Papa Francisc vine în România

Papa Francisc vine în România anul acesta. Vizita ar urma să aibă loc la sfârşitul lunii mai, după invitaţia lansată anul trecut de preşedintele Klaus Iohannis şi de reprezentanţii Biseriicii...