48379773_2228160877466267_6635012336677552128_n.jpg

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a postat pe Facebook un text critic la adresa celor care au făcut posibilă eliberarea condamnaților pentru fapte de corupție:

”De ieri, au început să iasă primii penali din închisoare, datorită lui Dragnea.

Dan Șova, Constantin Niță și Rudel Obreja tocmai au fost eliberați, după ce au contestat pedepsele primite, invocând ilegalitatea completurilor de cinci judecători.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alina Bica, aflată ca refugiat politic în Costa Rica, a primit și ea o suspendare a pedepsei, după ce a contestat legalitatea completului de judecători care a dat sentința definitivă de patru ani de închisoare cu executare.

Urmează Elena Udrea, Puiu Popoviciu, Sebastian Ghiță sau Radu Mazăre.

Toți marii corupți condamnați definitiv de ÎCCJ - de completurile de 5, însă urmează și cele de 3 - vor fi eliberați.

Toți!”

USR va continua lupta cu toată forța ca să scăpăm de grupul de infractori care a capturat statul!”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.