fbpx

Ludovic-Orban-640x400.jpg

Declarații politice care de care mai colorate, care chiar dacă au un sâmbure de adevăr, parcă nu fac cinste unor lideri politici. Până la urmă, fiecare se prezintă cum poate.

Ludovic Orban a spus că „moțiunile de cenzură inițiate de opoziție au rareori șanse de a fi adoptate”, dar că este o obligație ca ele să fie depuse.

„Aproape 85% dintre cetățeni consideră că România se duce în direcția greșită. Ne facem datoria, am depus moțiunea de cenzură”, a adăugat el.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„După ceea ce s-a întâmplat în ultimul an în România, părerea mea e că cine nu votează azi moțiunea de cenzură este fie mai prost decât Dăncilă, fie mai ticălos decât Dragnea, fie mai nesimțit decât Tăriceanu.

Declaratiile mele nu sunt jigniri dar orice om care are ochii deschiși și mintea la purtător, cel puțin după ziua de ieri, poate să înțeleagă că acest guvern duce România în criză, distruge complet orice perspectivă de dezvoltare și riscă să provoace o criză economică care să ducă la înrăutățirea vieții cetățenilor”, a mai spus liderul PNL.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg