Jnc9NTgwJmhhc2g9NzUwOWNkMjZlNjliY2RiYzJkYjE0ZTU4NzI4MGZiNWU=.thumb.jpg

Opoziția a distribuit o fotografie ca semn de protest, împotriva efectelor recursului compensatoriu, o măsură asumată de coaliția PSD-ALDE.

Camerele de vederi din Parlament l-au surprins pe liderul PSD, Liviu Dragnea, privind fotografia, o captură după înregistrarea video a incidentului în care o tânără este agresată de un recidivist, eliberat în baza contestatului recurs compensatoriu.

Conform digi24, o fotografie asemănătoare au primit și premierul Viorica Dăncilă și ministrul justiției Tudorel Toader.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă reamintim că o tânără de 20 de ani a fost tâlhărită cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia, luna trecută, de către un bărbat eliberat în baza recursului compensatoriu promovat de ministrul justiției, Tudorel Toader.

sursa digi 24


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.