motiune.jpg

Opoziția nu pare să fi convins parlamentarii care susțin puterea, să voteze împotriba Cabinetului condus formal de Viorica Dăncilă.

Parlamentarii puterii au adoptat strategia pentru astăzi, decizia fiind să nu voteze, dar fiind prezenți în sală cât să asigure cvorumul.

La ora 9.40, Viorica Dăncilă și miniștrii au ajuns la Parlament mergând direct în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaților.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UDMR a confirmat că nu va vota moțiunea, dar că parlamentarii săi vor participa la şedinţă, argumentul fiind că „şansele matematice nu sunt reale”, iar opoziția nu a venit și cu o propunere alternativă serioasă, cu un program de guvernare.

Revenim cu detalii. Pe observatorulph.ro și pe pagina noastră de facebook puteți viziona, în direct, dezbaterea și votul moțiunii de cenzură. 

motiune.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.