autobuzele_elevilor (1).jpg

Proiectul propus de deputatul PNL de Prahova, Roberta Anastase, privind introducerea autobuzelor destinate elevilor și modificarea legislației rutiere, în relație cu acest demers, a fost depus la Senat și intră în circuitul legislativ.

Proiectul înregistrat în camera superioară a parlamentului pe 19 noiembrie se referă la utilizarea autovehiculelor şcolare destinate transportului public local al elevilor din ciclul învăţământului primar/gimnazial precum şi completarea art.6 din OUG nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

"Este primul pas important pentru transformarea în realitate a acestui proiect de lege care are ca obiect de reglementare completarea actualului act normativ privind circulația pe drumurile publice, în sensul reglementării utilizării autovehiculelor școlare destinate transportului public local al elevilor şi instituirea unor măsuri suplimentare adresate participanţilor la trafic", se arată în bilanțul pe ultima lună, transmis de Cabinetul parlamentarului prahovean.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: actualitateaprahoveana.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.