165022_1.jpg

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a anunțat pe pagina personală de facebook victoria în Parlament, prin trecerea legilor care să aducă un echilibru între creditori și debitori.

”Astăzi, sigur s-au aliniat planetele pentru cei abuzati de sistemul financiar-bancar și copleșiți de ratele la bancă!!!

1.La Camera Deputaților s-au votat cele trei legi împotriva cămătariei și în favoarea debitorilor! E vorba de legea plafonării dobânzilor, legea retractului litigii și legea leasingului. Vot final, merge la promulgare la președinte cu tot scandalul uriaș facut de USR și PNL.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

2. La Senat s-a votat legea dării în plată cu stabilirea criteriilor de impreviziune!

Bineînțeles, PNL și USR au votat împotrivă.” a comentat parlamentarul Daniel Zamfir, inițiatorul legilor.

165022_1.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.