15871484_1835044216777937_5235928675084093247_n.jpg

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a susținut o declarație politică în care a atras atenția asupra abuzurilor de putere în raporturile de muncă:

”Situațiile pe care mi le semnalează oamenii de la cel puțin trei firme de croitorie din Prahova sunt extrem de grave: salarii neplătite, oameni amenințați și jigniți, o instituție plătită din bani publici, Inspectoratul Teritorial de Muncă, ce lasă doar impresia că își face treaba...

Apăsați de povara unor hârtii și a unor legi pe care nu le înțeleg, tratați cu dispreț și aroganță de către cei care ar trebui să le apere drepturile, acum în prag de sărbători, oamenii sunt în pragul disperării.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În continuare, voi continua să le ofer asistența juridică de care au nevoie.

Numărul meu de telefon este public.

Aceste abuzuri trebuie să înceteze!”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.