48374439_2225713737710981_6743902414899773440_n.jpg

Deputatul USR de Prahova, dan Rădulescu, a postat pe Facebook, o scurtă descriere a personajelor cheie din PSD care doresc amnistia și grațierea:

”Liviu Dragnea, al treilea om în statul român, condamnat în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, omul care a furat de la copiii săraci și singurul politician mondial în viață care a reușit o minune de-adevăratelea – să învie morții – consideră că ”repararea abuzurilor și nedreptăților”, precum și că ”grațierea va viza pedepsele de până la 10 de închisoare” – ar pica numai bine. Lui, famigliei, partidului...

Marian Oprișan, un fel de Mircea Cosma al Prahovei, dar încă la putere în Vrancea, unul dintre cele mai sărace județe ale României, cere și el, imperios: ”să daţi ceea ce este normal - amnistia şi graţierea în România anului 100!”, ”dreptate până la capăt!”...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu, al doilea om în statul român, căruia tocmai i se prescrie, acum, în decembrie, dosarul pentru luare de mită, 800.000 de dolari și care se ascunde, bine-mersi, în spatele imunității parlamentare pentru că, de ce nu, el este mai român decât restul românilor, cere și el „un moment zero” în justiție...

Cu toții, ar face orice, numai să scape!

Acum 29 de ani, mai promitea unul o sută de lei, că, poate-poate...”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.