48398815_2227007817581573_1924593648704421888_n.jpg

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, critică inițiativa PSD-ALDE prin care politicienii condamnați pentru fapte de corupție vor fi grațiați.

Postarea pe Facebook a deputatului USR:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Cinci, dintre cele opt personaje din fotografie au avut sau au dosare penale!

Pe unul dintre ei, unul dintre artizanii bugetului României, dar care nu se sfia să ia șpagă în cimitir, vi-l zic eu: tov. Darius Vâlcov.

Pe ceilalți, vă las să-i recunoașteți...

Ordonanță de urgență pe amnistie și grațiere, înseamnă, pe scurt, că toți cei care au furat, în ultimii doi ani, de când este PSD la putere, vor putea, în sfârșit, răsufla ușurați – nu vor mai fi anchetați. Niciodată!

PSD - ALDE au câștigat alegerile cu minciuni!

Nu au realizat nimic din programul de guvernare – spitale regionale, mii de grădinițe, autostrăzi...

De fapt, singura lor preocupare a fost să-l scape pe tov. Dragnea de închisoare și, implicit, pe toți baronii locali apropiați partidelor aflate la guvernare.

Avem și noi, în Prahova, o întreagă famiglie, tată, fiică și fiu, condamnați, deja, în primă instanță. Desigur, și ei se încadrează perfect în limitele ordonanței, au primit, fiecare, sub 10 ani...

Bun cadou, acum, în prag de sărbători, nu?!...”

48398815_2227007817581573_1924593648704421888_n.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.