47043775_2287503817987415_7346795907771269120_n.jpg

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, sprijină proiectul primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, privind programul pilot ”Autobuzele elevilor”.

Acesta salută intenția primăriei Ploiești de a lansa în prima parte a anului 2019 programul pilot ”Autobuzele elevilor”.

Pentru proiect vor fi alocate, în funcție de necesități, un număr de autobuze noi dedicate special transportului elevilor de acasă către școală și de la școală către casă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În această etapă experimentală autobuzele elevilor vor circula doar pe câteva trasee astfel încât să fie atinse un număr relevant de unități școlare.

Dacă acest program se va dovedi a fi eficient, acesta va fi implementat la nivelul întregului oraș începând cu anul școlar viitor.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.