359706.jpg

Preşedintele PNLLudovic Orban, condamnă vehement discursul susţinut de Liviu Dragnea, în timpul Consiliului Naţional al PSD. Acesta cataloghează ''ieșirea''șefului social-democrat drept una a unui personaj care a pierdut contacul cu realitatea și identifică țara, cu formațiunea politică pe care o conduce.

„Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituţiilor care nu se află sub controlul său politic, printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv şi mai ticălos discurs antidemocratic şi antieuropean, de la aderarea României la UE", a declarat Orban, potrivit unui comunicat de presă.

 Liderul liberal subliniză faptul că printr-un astfel de discurs, Dragnea atacă Uniunea Europeană şi NATO, principalii aliați ai României:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 „E stupefiant modul în care acest personaj crede că poate să aşeze întreg statul român la cheremul său, identificând cu insistenţă întreaga Românie cu Partidul. Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a făcut dovada celei mai dure poziţii anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene şi NATO", a mai spus preşedintele PNL.

Eugen Tomac, după discursul lui Dragnea: ''Paranoicul de la Gratia! Ori îi găsim un loc la Bălăceanca, ori la Rahova''.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, liderul PMPEugen Tomac, îl numeşte''paranoic''pe Liviu Dragnea,  după discursul susţinut de acesta în cadrul Consiliului Naţional al PSD. Tomac remarcă faptul că, în timp ce prim-ministrul Viorica Dăncilă cere consens, Liviu Dragnea îl atacă, din nou, vehement...pe președintele Klaus Iohannis.

"Paranoicul de la Gratia

Pe de o parte, nonconflictuala Vasilica cere unitate în cele sase luni. Pe altă parte, banditul de la Gratia vrea suspendarea președintelui Iohannis. Drogați, bani de la Soros, colegi trădători, sabotori printre funcționari... E clar, ori îi găsim un loc la Bălăceanca, ori la Rahova, scrie Tomac pe Facebook.

În același mesaj, șeful PMP postează inclusiv definiția din DEX a cuvântului ''paranoia''.  


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.