fbpx

liviu-dragnea-inquam-photos-octav-ganea.jpg

Liderul social democrat nu se mai ascunde. Liviu Dragnea a solicitat public, cu subiect și predicat, o Ordonanță pe amnistie și grațiere, în discursul susţinut în cadrul Consiliului Naţional al PSD, care a avut loc Duminică, la Parlament.  

"De ce cuvintele amnistie și grațiere reprezintă o blasfemie? Eu nu mă tem să pronunț aceste cuvinte. Dacă cineva găsește alte măsuri legislative , alt curs de acțiune să repare în totalitate nedreptățile care s-au produs în Justiție, va avea tot sprijinul meu și al partidului. Dacă nu, nu mai ezitați! PSD are obligația să repare nedreptățile și ca să nu-și mai taie venele cei din presa lui Soroșică, plătiți prin Bitcoin. Dacă nu, nu mai ezitați! Nu stiu cum, când, dar PSD – ALDE are si această obligație, să repare nedreptățile.  Ca sa nu-si mai taie venele cei din presa cu epoleti, plătiți de Soroșică, inventați ceva! Găsiți ceva, o prevedere într-o decizie a CCR, să spuneți că acestea nu sunt aplicabile lui Liviu Dragnea", a solicitat liderul social-democrat.

 Liviu Dragnea a anunţat că este nevoie neapărat, ca în Justiție să existe un moment Zero. Și mai mult, a pasat decizia către Guvernul condus de Viorica Dăncilă, printr-un mesaj, care nu lasă loc de interpretare: nu mai e nevoie de un vot în Comitetul Executiv Național!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 Vicepreşedintele PSD, Marian Orișan, cere amnistia și grațierea, în An Centenar.

 O solicitare similară celei a liderului PSD a venit și din partea lui Marian Oprișan, vicepreședintele formațiunii politice: "Ca, cetăţean al acestei ţări, vă rog şi vă încurajez, la modul cel mai sincer, să faceţi dreptate şi anume să vă folosiţi prerogativa constituţională şi să daţi amnistia şi graţierea în Romania anului 100!''

Tăriceanu a reluat ideea ''statului paralel'' și a vorbit și el, despre ''un moment Zero''. Liderul ALDE: ''Am ajuns în ultimul ceas!''

Călin Popescu Tăriceanu şi-a reconfirmat sprijinul pentru păstrarea coaliţiei cu PSD şi a readus în discuție tema ''statului paralel'' dar mai ales, piedicile pe care reprezentanţii acestuia le-ar pune în bunul mers al guvernării. Prezent la şedinţa Consiliului Naţional al social-democraților, șeful ALDE și al Senatului a lăsat să se înțeleagă că e de acord  cu amnistia și grațierea, deși nu a rostit explicit aceste două cuvinte: "Trebuie să existe un moment zero, să tragem o linie și să o luăm de la capăt. România trebuie vindecată de nedreptăți și abuzuri, să se uite mai mult înainte și mai puțin înapoi. Am ajuns în ultimul ceas în care ne putem așeza la masă pentru a hotărî măsurile ce trebuie luate pentru eliminarea abuzurilor și îndreptarea nedreptăților", a spus duminică liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la tribuna Consiliului Național al PSD.

Tudorel Toader păstrează misterul în privința amnistiei și grațierii. Ministrul Justiției: ''Când voi avea ce să vă spun, voi comunica! ''

"Nu am dat niciun răspuns şi, prin urmare, nu se justifică întrebarea. Întâi să mă gândesc şi după aia vă spun. Concret, când voi avea ce să vă spun, vă voi comunica!", a precizat Tudorel Toader, la ieșirea de la ședința Consiliul Național al PSD, întrebat de jurnaliști despre amnistie și grațiere.

Cu o oarecare tentă de ironie în timbrul vocal, ministrul Justiției le-a spus jurnaliștilor că vor primi o declarație pe această temă, dacă Luni vor ajunge dis-de-dimineață la minister: "Discutăm la Ministerul Justiţiei dacă mâine veniţi la prima oră, la ora 6 voi fi la Minister." 

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg