fbpx

PTI1N2NiMDY3NDBlNThmMTI2MzBhNjE1NDZhZWI2NmQ2.thumb.jpg

"Iohannis, care trădează interesele României, spune de foarte mult timp că Guvernul României, că România nu este pregătită să preia Preşedinţia Consiliului UE. Acesta este act de trădare naţională, a intereselor naţionale ale acestei ţări, practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Mircea Drăghici, împreună cu domnul Iordache(...) şi cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, vă rog ca, după Anul Nou, să depuneţi acea plângere pentru Înaltă Trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis", a spus Dragnea, la reuniunea Consiliului Naţional al PSD.

Nu a fost singurul atac al liderului PSD care-l viza pe șeful statului. 

Dragnea despre Iohannis: ''Președintele cu cheiță.''

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 "Mult timp am crezut că președintele e păpușarul. E doar o păpușă. Este un președinte șantajat și șantajabil. Președintele cu cheiță. Când se mai uită câte cineva la un dosar devine foarte docil și ascultător și e rău cu noi, care suntem la putere și vrem să demontăm statul paralel. Vreau ca statul paralel să fie distrus, să fie demontat piesă cu piesă. Și o spun clar, nu cum o spun cei din presa cu epoleți, că vreau să distrug statul. Nu statul român, ci statul paralel. Și nu mai este mult. Trebuie să avem genunchii tari și patriotism, iar victoria va fi a noastră, a voastră, a tuturo. Eu nu cedez! Și vreau să vă întreb pe toți: voi vreți să cedați? Voi vreți ca România să capituleze? Nu! Mergem înainte. Doamne-ajută!", a mai spus Dragnea.

Ce spun Florin Iordache și Tudorel Toader despre plângerea de Înaltă Trădare pe numele președintelui Iohannis, cerută de Liviu Dragnea.

"Motivele vor fi cuprinse în sesizare și când va fi gata, vă vom anunța", a declarat Florin Iordache, după Consiliul Național al social-democraților,  întrebat de jurnaliști care sunt motivele pentru care PSD vrea să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis. La rândul spu, ministrul Justiției, Tudorel Toader, vizat, în egală măsură, de cererea liderului PSD, Liviu Dragnea, de a depune plângere împotriva președintelui, a susținut că, era străin de acest demers, până la Consiliul Național al PSD:

"Acum am aflat și eu și dacă dați drumul la bandă, are o nuanță pe care am reținut-o. Am auzit în sală ca și dumneavoastră și atât", a susținut Tudorel Toader.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg