PTI1N2NiMDY3NDBlNThmMTI2MzBhNjE1NDZhZWI2NmQ2.thumb.jpg

"Iohannis, care trădează interesele României, spune de foarte mult timp că Guvernul României, că România nu este pregătită să preia Preşedinţia Consiliului UE. Acesta este act de trădare naţională, a intereselor naţionale ale acestei ţări, practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Mircea Drăghici, împreună cu domnul Iordache(...) şi cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, vă rog ca, după Anul Nou, să depuneţi acea plângere pentru Înaltă Trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis", a spus Dragnea, la reuniunea Consiliului Naţional al PSD.

Nu a fost singurul atac al liderului PSD care-l viza pe șeful statului. 

Dragnea despre Iohannis: ''Președintele cu cheiță.''

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 "Mult timp am crezut că președintele e păpușarul. E doar o păpușă. Este un președinte șantajat și șantajabil. Președintele cu cheiță. Când se mai uită câte cineva la un dosar devine foarte docil și ascultător și e rău cu noi, care suntem la putere și vrem să demontăm statul paralel. Vreau ca statul paralel să fie distrus, să fie demontat piesă cu piesă. Și o spun clar, nu cum o spun cei din presa cu epoleți, că vreau să distrug statul. Nu statul român, ci statul paralel. Și nu mai este mult. Trebuie să avem genunchii tari și patriotism, iar victoria va fi a noastră, a voastră, a tuturo. Eu nu cedez! Și vreau să vă întreb pe toți: voi vreți să cedați? Voi vreți ca România să capituleze? Nu! Mergem înainte. Doamne-ajută!", a mai spus Dragnea.

Ce spun Florin Iordache și Tudorel Toader despre plângerea de Înaltă Trădare pe numele președintelui Iohannis, cerută de Liviu Dragnea.

"Motivele vor fi cuprinse în sesizare și când va fi gata, vă vom anunța", a declarat Florin Iordache, după Consiliul Național al social-democraților,  întrebat de jurnaliști care sunt motivele pentru care PSD vrea să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis. La rândul spu, ministrul Justiției, Tudorel Toader, vizat, în egală măsură, de cererea liderului PSD, Liviu Dragnea, de a depune plângere împotriva președintelui, a susținut că, era străin de acest demers, până la Consiliul Național al PSD:

"Acum am aflat și eu și dacă dați drumul la bandă, are o nuanță pe care am reținut-o. Am auzit în sală ca și dumneavoastră și atât", a susținut Tudorel Toader.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Papa Francisc vine în România

Papa Francisc vine în România anul acesta. Vizita ar urma să aibă loc la sfârşitul lunii mai, după invitaţia lansată anul trecut de preşedintele Klaus Iohannis şi de reprezentanţii Biseriicii...