FB_IMG_1544825310412.jpg

Înființată la începutul acestui an, Asociația Prahova în Acțiune a inițiat și derulat Programul “Pregătit pentru a realiza ceva măreț!”, program gratuit de pregătire dedicat prahovenilor dornici să se implice în viața comunității locale, precum și aleșilor locali.

Programul a început în luna aprilie și, până în prezent, au fost organizate șase sesiuni de pregătire, la care au participat 100 de prahoveni. Programul a fost dedicat în acest an Centenarului Unirii, pentru cei 100 de ani de Românie Reîntregită, fiind pregătiți gratuit pentru a se implica în viața publică 100 de prahoveni.

Fiecare sesiune a programului a cuprins patru module, iar în cadrul acestor module participanții au intrat în contact cu informații legate de organizarea și funcționarea administrației publice locale, comunicarea în viața publică, relația cu mass-media și rolul rețelelor de socializare, contenciosul administrativ și constituțional.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

“Acest program este unul de suflet și cu suflet, care și-a propus să ofere informațiile de bază celor care doresc să activeze în viața publică la nivel local și să îi stimuleze să genereze proiecte pentru dezvoltarea comunității locale. Mulțumesc tuturor lectorilor implicați în program, tuturor participanților, dar și susținătorilor programului nostru”, a declarat conferențiarul universitar Mihai Cristian Apostolache, coordonatorului Programului “Pregătit pentru a realiza ceva măreț”.

Asociația Prahova în Acțiune este o platformă civică care are drept scop inițierea, promovarea și susținerea de proiecte și inițiative, precum și promovarea și susținerea de oameni de valoare în vederea dezvoltării comunității prahovene. Prahova în Acțiune este condusă în prezent de Avocatul Răzvan Toma Stănciulescu, participant în cadrul primei sesiuni a Programului “Pregătit pentru a realiza ceva măreț!”.

Galerie FOTO

FB_IMG_1544825310412.jpg

thumbnail.jpeg

9272e9fa022dfba15b35bb392691959c.0.jpg

c021661d94a68a87b65e952f538818c6.0.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.