adeziune-psd-alexandri-nicolae-tce.jpg

După șapte luni de la demisia din PNL, Alexandri Nicolae a confirmat, pentru Observatorulph.ro, că și-a depus adeziunea la PSD.

„Am decis să mă înscriu în PSD. Am ajuns la concluzia că, atât la nivel național, cât și la nivel local face mai multe fapte decât vorbe”, a susținut Alexandri Nicolae, actualul director al SC Transport Călători Express.

Citește și: Directorul TCE, Alexandri Nicolae, a demisionat din PNL

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urmă cu șapte luni, la finele lunii mai, într-un moment extrem de dificil, în care societatea de transporturi nu avea bugetul de venituri și cheltuieli aprobat, Alexandri Nicolae a anunțat că și-a dat demisia din PNL, „din motive personale”.

La acea dată, directorul TCE, Alexandri Nicolae, susținea faptul că „nimeni nu mai poate spune că la TCE este o conducere politică”. Între timp însă se pare că lucrurile s-au schimbat.

Directorul TCE Ploiești și-a înregistrat adeziunea la TCE Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.