fbpx

csekeattila.jpg

”UDMR tinde să creadă că de fapt iniţiatorii moţiunii de cenzură nu doresc să preia guvernarea”,  a declarat la RFI liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila. ”Sub actuala conducere, PNL s-a distanţat de la anumite valori şi de la colaborarea bună cu UDMR.”

„Noi am ridicat câteva chestiuni, întrebări, credem noi, de bun simţ, pe care le-am ridicat şi în sesiunea anterioară, când a fost moţiunea de cenzură anterioară.

Dacă într-adevăr doresc să schimbe acest Guvern, dacă ai o alternativă la acest Guvern şi la această majoritate parlamentară, care astăzi încă există pe ansamblul Parlamentului, atunci trebuie să prezinţi nu numai nouă, UDMR-ului, ci şi societăţii din România, un program de guvernare, trebuie să spui principalele elemente, ce doreşti să faci, trebuie să spui pe cine propui candidat de prim-ministru, cine vor fi principalii miniştri, la Finanţe, la Sănătate, la Educaţie, la Transporturi, la Ministerul de Externe, că preluăm în câteva zile preşedinţia UE (...).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deocamdată, noi n-am primit aceste elemente, deşi le-am solicitat. Noi tindem să credem că de fapt nu se doreşte preluarea guvernării”, a declarat Cseke Attila.

sursa RFI

csekeattila.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg