liviu-dragnea-revocat.jpg

Întrebat de ce proiectele de lege privind modificarea Codurilor Penale nu sunt votate în Camera Deputaţilor, care este for decizional şi se dă OUG, Dragnea a răspuns: "foarte tare logica".

"Tocmai v-am spus că colegii mei au prezentat argumente prin care au arătat că se lungeşte foarte mult procesul legislativ şi de contestare la CCR a acestor acte legislative. Asta este principala motivaţie în ceea ce priveşte votul în Camera Deputaţilor, să vedem la primul vot", a spus el.

Dragnea a evitat să spună dacă poartă negocieri cu alte formaţiuni politice pentru susţinere în Camera Deputaţilor, spunând: "Lucrăm şi procedăm la fel cum am procedat până acum".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În privința majorității pe care opoziția susține că alianța PSD-ALDE nu ar mai avea-o în Cameră, liderul PSD spune că nu are nicio emoție și că ”se va vedea la primul vot”.

sursa declarații: news.ro

liviu-dragnea-revocat.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.