reuniune-sinaia-PMP-Catalina-bozianu.jpg

Prima întrunire a Colegiului Național al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară a avut loc, vineri, la Sinaia, ocazie cu care a fost stabilit procesul de alegere în toate filialele județene ale OFPMP.

La evenimentul de la Sinaia au participat aproximativ 100 de reprezentante ale OFPMP, iar tema de discuții a vizat și apropiatele alegeri europarlamentare.

Citește și: Traian Băsescu la Sinaia: ”Mă abțin să fac un pronostic cu privire la Guvern”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am stabilit împreună ca, până la 15 ianuarie, să încheiem procesul de alegere a conducerii în toate filialele județene ale OFPMP, iar, în luna martie, să organizăm congresul național, pentru că alegerile europarlamentare bat la ușă. Trebuie să ne mișcăm cu viteză și să respectăm calendarul pe care l-am fixat, pentru că obiectivul nostru pentru anul 2019 este să fim o organizație eficientă electoral, în alegerile de anul viitori”, a anunțat Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova.

La reuniune a participat Traian Băsescu, președinte de onoare al PMP, Eugen Tomac, președintele PMP, precum și Marius Pașcan, președintele executiv al PMP.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.