fbpx

reuniune-sinaia-PMP-Catalina-bozianu.jpg

Prima întrunire a Colegiului Național al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară a avut loc, vineri, la Sinaia, ocazie cu care a fost stabilit procesul de alegere în toate filialele județene ale OFPMP.

La evenimentul de la Sinaia au participat aproximativ 100 de reprezentante ale OFPMP, iar tema de discuții a vizat și apropiatele alegeri europarlamentare.

Citește și: Traian Băsescu la Sinaia: ”Mă abțin să fac un pronostic cu privire la Guvern”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am stabilit împreună ca, până la 15 ianuarie, să încheiem procesul de alegere a conducerii în toate filialele județene ale OFPMP, iar, în luna martie, să organizăm congresul național, pentru că alegerile europarlamentare bat la ușă. Trebuie să ne mișcăm cu viteză și să respectăm calendarul pe care l-am fixat, pentru că obiectivul nostru pentru anul 2019 este să fim o organizație eficientă electoral, în alegerile de anul viitori”, a anunțat Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova.

La reuniune a participat Traian Băsescu, președinte de onoare al PMP, Eugen Tomac, președintele PMP, precum și Marius Pașcan, președintele executiv al PMP.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg