ponta-vesel_4-465x390.jpg

Atât de jalnică este opoziția din Parlamentul României, încât opoziție cu adevărat mai este făcută doar de actuali și foști psd-iști.

Dacă speranțele opoziției vin de la Victor Ponta, ceva nu este în regulă în România. Cei care acum se uită către sprijinul venit de Ponta, uită cum l-au dat jos și ce se întâmpla în campania electorală. Ponta are propriul joc, propriile vendete. Este aceasta rampa lui de relansare, în prim planul scenei politice?

Apelativele ”mincinosul” sau ”Mikey Mouse” au fost date uitării. Firava opoziție are nevoie de Ponta și de minoritățile naționale, altele decât cea maghiară. Jocul politic a adus opoziția în situația unui compromis jenant, cu cei care au girat cam tot ce se întâmplă acum.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cum alt mecanism democratic nu există, jocul votului politiv din Parlament este cel care îl mai poate distruge pe Dragnea, până la următoarele alegeri parlamentare.

Deocamdată, Victor Ponta vine cu soluția, postată pe pagina sa de facebook:

„AAD (Alianța Anti-Dragnea) s-a format ad-hoc în Camera Deputaților din: reprezentanții Pro România, deputați PSD și de la minorități care însă nu sunt de acord cu abuzurile lui Dragnea și din deputații partidelor de Opoziție! AAD poate acum să obțină un mare succes pentru toți pensionarii în lupta cu Guvernul actual.

Deputații Pro România au depus deja un amendament potrivit căruia „toate prevederile legii privind măririle de pensii trebuie să intre în vigoare la 1 ianuarie 2019.

1. Dacă există bani la buget pentru măririle promise de Guvern atunci trebuie dați imediat. Părinții și bunicii noștri au dreptul să primească imediat pensii mai mari care să compenseze inflația și creșterile uriașe de prețuri.

2. Dacă nu există bani în buget în 2019 atunci cu siguranță nu au cum să existe nici în 2021 (cum au promis după alegeri). Nu trebuie să acceptăm ca părinții și bunicii noștri să fie mințiți și manipulați de o gașcă de hoți ticăloși.

Dacă vor să adopte și legea pensiilor ‹pe hartie› doar ca să mintă oamenii și să îi amâne intrarea în vigoare, deputații AAD trebuie să se opună!”, mai scrie Ponta. El arată și că „AAD a declanșat încă de miercuri un proces de însănătoșire a Parlamentului prin schimbarea din funcție a lui Dragnea și a acoliților săi.”


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.