fbpx

47394756_1213859838769243_1277410487436312576_n.jpg

Într-o postare pe pagina de Facebook, deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu îi invită pe primarii prahoveni, indiferent de culoarea politică, să trimită propuneri de amendamente la Bugetul de Stat pe anul 2019.

Termenul limită este ziua de 11 decembrie 2018 iar propunerile vor intra în dezbatere în a doua jumătate a lunii în curs.

„Doamnă/domnule primar,
Ca deputat prahovean în Parlamentul României, principala îndatorire pe care o am este să reprezint și să susțin cu prioritate interesele cetățenilor din toate localitățile județului nostru, indiferent de culoarea politică a primarilor aleși în aceste localități.

Am convingerea fermă că noi, oamenii în care prahovenii au investit încredere, trebuie să lăsăm deoparte partizanatul politic și să ne unim forțele, capacitatea de muncă și priceperea pentru a realiza, împreună, proiectele menite să dezvolte județul nostru, orașele și satele noastre.

În campania electorală din anul 2016, m-am angajat în fața oamenilor să promovez în Parlament orice demers de natură să contribuie la dezvoltarea Prahovei, fără să țin cont de culoarea politică a primarului. Îmi respect angajamentul. 

În virtutea acestui fapt, vă invit să-mi trimiteți propunerile dvs., pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe 11 decembrie 2018 astfel încât să le susțin ca amendamente la proiectul de Lege a bugetului de stat pe anul 2019, care va intra în dezbaterea Parlamentului în a doua jumătate a lunii decembrie.

De asemenea, ca deputat, am posibilitatea de a susține punctele de vedere și proiectele pe care le aveți în vedere pentru comunitățile dumneavoastră, ori pot să le cer miniștrilor, pe cale oficială, să răspundă problemelor pe care le ridică situația din orașele și comunele Prahovei.

Vă invit de aceea, să-mi trimiteți problemele dvs. pentru a le transforma în întrebări și în interpelări adresate membrilor guvernului. Această invitație are caracter permanent. 

Vă asigur că, pe toată durata mandatului meu de 4 ani, veți avea în mine un partener, și nu un adversar politic. Ca om de administrație publică (viceprimar al Municipiului Ploiești în perioada 2008-2012, apoi consilier local și județean), cunosc și înțeleg foarte bine greutățile cu care vă confruntați. Puteți conta, de aceea, pe sprijinul meu.
Vă mulțumesc și vă urez un an 2019 plin de realizări pentru comunitățile dumneavoastră, pentru prahovenii pe care îi reprezentați.

Cu prietenie și cu încrederea într-o bună colaborare,
CĂTĂLINA BOZIANU,
Deputat PMP de Prahova”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg