fbpx

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că opoziția a încercat să ia „cu japca” Parlamentul, așa cum a încercat să ia „cu japca” și Guvernul.

„Nu e prima dată când au cerut revocarea. Azi am văzut o încercare disperată și eșuată de a prelua o instituție a statului, cu japca, dincolo de lege si forțând legea. Nu poți supune la vot ceva ce încalcă regulamentul. (...) Are atitudini dictatoriale și vrea o putere absolută. Ăsta este președintele nostru, Iohannis zapciul”, a spus el.

Întrebat dacă are informații că Președintele este în spatele demersului Opoziției de astăzi, Dragnea spune că a auzit de la Florin Iordache că i s-a spus să ”se ridice de pe scaun că-l pune președintele PSD-ului”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„De câteva săptămâni bune, o parte dintre liberali și unii foști membri PSD se tot lăudau că-l au în spate pe Klaus Iohannis, care împinge lucrurile și care îi protejează pe toți și-i încurajează să se mobilizeze pentru a da jos Guvernul, pentru a lua cât mai mulți membri PSD, pentru a revoca conducerea Camerei Deputaților”, a spus Dragnea.

Vezi declarația video pe Digi24.ro

Foto: Agerpres

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg