camera-deputatilor1.jpg

În ședința de plen a Camerei Deputaților, în derulare la această oră, (miercuri 11.00 am), opoziția dorește un vor pentru suspendarea președintelui Camerei, Liviu Dragnea.

Se pare însă că PSD refuză să supună la vot această propunere, deputații opoziției susținând că PSD se teme de faptul că a pierdut majoritatea parlamentară.

Toţi aleşii PSD au fost convocaţi şi nu au voie să părăsească plenul Camerei. Se pare că Opoziţia pregăteşte o ofensivă pentru modificarea regulamentului Camerei Deputaţilor. Cel mai probabil această modificare se referă la posibilitatea înlăturării lui Liviu Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Una dintre cele mai ”colorate” luări de cuvânt a aparținut deputatului PNL Gigel Știrbu, cel care referindu-se la liderul PSD și apropiații lui, a spus: ”În Egiptul antic, faraonul era îngropat împreună cu slugile sale.”

camera-deputatilor1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.