fbpx

ponta_dragnea_1000x600_92835300.jpg

Victor Ponta a anunțat că a dat 4 noi lovituri partidului pe care l-a condus.

Pe pagina sa de facebook, Ponta a scris următoarele:

”Echipa PRO Romania din Parlament si din teritoriu s-a marit cu oameni care nu pot fi cumparati sau speriati!

Deputatii Ion Mociolca , Ion Spanu, Mihai Popa si Mihai Mohaci sunt oameni alaturi de care am muncit in perioada guvernarii 2012-2015 si alaturi de care am promis in Campania din 2016 ca vom continua politicile de dezvoltare , educatie, sanatate, agricultura, infrastuctura samd /

Din pacate PSD a fost confiscat de un grup infractional care duc tara in dezastru / PRO Romania este alternativa la PSDragnea si PNLOrban!”

Pe de altă parte, unul dintre demisionari, fostul șef al organizației Caraș, Ioan Mocoalcă, a afirmat:

„Este nedrept și umilitor ca eu, asemenea unor alți colegi ai mei din PSD, să așteptăm fiecare CEX al partidului întrebându-ne dacă acela va fi momentul în care vom fi puși în discuție și judecați de persoane care în marea lor majoritate nu au trăit în acest partid niciodată momentele de care am avut noi parte. Aceasta stare de fapt o consider umilitoare și intolerabilă!”, spune Mocioalcă.

Acesta își anunță despărțirea de PSD arătând că „numai în cel mai crunt sistem, totalitarismul comunist din epoca lui Stalin, se spunea că deviaționistul este acela care merge înainte atunci când partidul o ia la dreapta”. „Eu prefer să mențin același drum pe care l-am urmat de 24 de ani alături de PSD. Numai că astăzi PSD merge pe alt drum. Eu vreau să merg în continuare într-un partid social democrat european, pro-american, preocupat de agenda românilor și nu de răfuieli politice și de agende personale”, mai scrie Mocioalcă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg