fbpx

mircea-draghici-sustine-ca-avizele-de-mediu-sunt-principalul-motiv-pentru-care-romania-nu-construieste-autostrazi-317758.jpg

Dosarul a fost deschis de Parchetul General, cu privire la modul în care au fost cheltuiți banii primiți de PSD cu titlul de subvenție de la stat. Existența dosarului a fost confirmată de Ministerul Public pentru Newsweek România.

Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție efectuează cercetări în legătură cu persoana care face obiectul solicitării dumneavoastră”, este răspunsul oferit de Parchetul General, la solicitarea Newsweek.

Dosarul a fost deschis după ce jurnaliștii Newsweek România au dezvăluit că Mircea Drăghici și soția sa au beneficiat de banii primiți de PSD de la stat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Doar din subvenția de la stat, PSD a încasat peste 83 milioane de lei din 2017 până la zi.

O parte din acești bani publici, necesari – în principiu – activităților cotidiene, organizatorice ale unui partid, câteva milioane s-au dus în stângisme „de caviar”: bolizi de lux precum Mercedes V Class, Mercedes GLE Coupe 350 D și Mercedes GLK 250. 

Chiar în ziua în care a fost popus pentru postul de ministru, Mircea Drăghici amenința cu procese presa care a scris articole pe această temă, solicitând ca ele să fie retrase. Acum, rămâne ca presa să aștepte rezultatul cercetării și să procedeze în consecință.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg