fbpx

Primarie-Gura-Vitioarei_7952f_b3952.jpg

Copiii dintr-o grădiniță din comuna Gura Vitioarei sunt victimele colaterale ale conflictului politic dintre primarul interimar și consilierii PSD.

Ieri, consilierii locali din Gura Vitioarei au fost convocați într-o ședință pe a cărei ordine de zi figurau mai multe proiecte importante. Este vorba de o rectificare bugetară prin care se putea cumpăra în regim de urgență o centrală termică la grădnița din satul Fundeni. Vechea centrală s-a stricat, așa că cei mici sunt ținuți acum în frig. Ședința nu a mai avut loc din cauza lipsei de cvorum, pentru că au lipsit toți cei șase consilieri ai PSD.

Primarul interimar al comunei, Gheorghe Stănescu:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Cu o jumătate de oră înainte de ședință, consilierul PSD, Vasile Nicolae, care are atribuții de viceprimar și este și președintele organizației locale a PSD a venit la mine și mi-a spus că a primit ordin de la centru să nu vină niciun consilier la ședință, lucru care s-a și întâmplat. Din păcate, cei care suferă sunt locuitorii comunei și chiar copiii acestora pentru că fără o rectificare bugetară nu putem lua centrala termică la grădinița din satul Fundeni”.

Contactat de obsevatorulph.ro, liderul consilierilor PSD din Gura Vitioarei, Vasile Nicolae a declarat:

”Eu am lipsit din motive personale, având programare la medic. Nu știu de ce nu au venit ceilalți consilieri PSD. Eu nu i-am spus domnului Stănescu de niciun ordin de la centru”.

Reamintim că instanța a decis de curând repunerea în funcție a primarului interimatr Stănescu, după ce a fost înlăturat ilegal din funcție în data de 12 septembrie 2018.

Înainte de decizia instanței, studiind documentele autorităților locale, și Prefectura Prahova a a preciat ca fiind nelegale hotărârile luate în acea ședință cu ”cântec” și a solicitat consilierilor locali revocarea acestora. 

Detalii despre acest caz aici: Schimbarea ilegală a viceprimarului Comunei Gura Vitioarei - studiu de caz

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg