calin-popescu-tariceanu-scrisoare-guy-verhofstadt-alde-draga-calin-317734.jpg

Marți, 27.11, este ziua în care președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se va afla în fața Comisiei Juridice, care va da un aviz, acesta urmând să fie dezbătut în plen. Totul depinde însă de votul din Senat.

Pe 7 noiembrie, DNA a trimis Senatului cererea de avizare a începerii urmăririi penale în cazul lui Tăriceanu.

Acesta apreciază că este un demers politic şi susține că în dosar e vorba de „multă maculatură”. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu  are peste 70 de volume şi cuprinde peste 17.000 de pagini. 

Conform Regulamentului Senatului, Comisia juridică urmează să elaboreze un raport, care se aprobă prin votul secret al majorităţii membrilor prezenţi şi apoi se dezbate în plenul Senatului în cel mult 5 zile de la depunerea la Biroul permanent.

calin-popescu-tariceanu-scrisoare-guy-verhofstadt-alde-draga-calin-317734.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.