dragnea03-605x403.jpg

Deși una dintre variantele de a replica la atitudinea președintelui Iohannis, în raport cu remanierea, era suspendarea, liderul PSD a infirmat o astfel de intenție.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune că partidul pe care îl conduce nu va face niciun pas pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

La întrebările repetate ale jurnaliştilor, Dragnea a răspuns de fiecare dată: „Nu este niciun demers legat de suspendarea preşedintelui” şi „Nu luăm în calcul”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Declaraţia sa vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat săptămâna trecută că până după 1 decembrie nu va mai exista nicio schimbare de miniștri.

dragnea03-605x403.jpg

foto capital/ sursa digi24


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.