fbpx

roberta-anastase-03004100-465x390_f8930.jpg

În perioada 26 – 28 noiembrie 2018, deputatul PNL Roberta Anastase participă, în calitate de Vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) şi Preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la APCEMN, la cea de-a 52-a Adunare generală a organizaţiei, reuniune ce are loc la Erevan, Armenia.

Dezbaterile se vor axa, în principal, pe rolul parlamentelor naţionale în dezvoltarea cooperării economice regionale.

Tot în marja sesiunii plenare, în data de 26 noiembrie se vor desfăşura lucrările Adunării şi Comisiei Permanente, care vor include, printre altele, procedurile  de aprobare a candidaţilor pentru poziţiile de vicepreşedinte a APCEMN, secretar general adjunct însărcinat cu aspectele financiare şi secretar adjunct însărcinat cu relaţii interparlamentare şi protocol, poziţie pentru care ţara noastră candidează pentru al doilea mandat consecutiv.

roberta-anastase-03004100-465x390_f8930.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Politic
  • Vineri, 08 Februarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Roberta Anastase, Deputat PNL: ”Solicit autorităților responsabile informarea imediată și corectă a cetățenilor din Prahova cu privire la efectele catastrofei ecologice produsă în Parcul industrial Brazi! ”

Apar primele reacții la dezvăluirile observatorulph.ro. Printr-un comunicat de presă, Roberta Anastase, deputat PNL de Prahova, solicită ca autoritățile să reacționeze și să le explice prahovenilor cât de...

Național
  • Miercuri, 06 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Şase cutremure în Marea Neagră, în doar o oră

Şase cutremure s-au produs, miercuri dimineaţă, în Marea Neagră, în aproximativ o oră, cel mai mare având magnitudinea de 3,7 grade pe scara Richter. Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare...