sedinta-de-urgenta-a-liderilor-psd-563145.jpg

Cu o săptămână în urmă, președintele a refuzat două dintre propunerile care întregeau remanierea guvernului Dăncilă. Lia Olguța Vasilescu și Ilan Laufer nu au fost pe placul președintelui, care a ales să nu-i revoce pe Paul Stănescu și Lucian Șova din fruntea ministerelor Dezvoltării și Transporturilor.  

Social-democraţii se reunesc, din nou, în şedinţă pentru a stabili o nouă strategie după ce şeful statului a amânat luarea unei decizii privind remanierea guvernamntală.

Conform digi 24, la ședința PSD a fost invitat și ministrul Justuției, Tudorel Toader, deși nu este membru de partid.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este de așteptat ca ședința să aibă ca rezultat strategia cu care îl vor aborda pe președintele Iohannis, imediat după festivitățile prilejuite de Centenar.

sedinta-de-urgenta-a-liderilor-psd-563145.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.