MCZoYXNoPThhM2Y0MzYzYjdjYjMyNjZlOGY5NTc2Y2QzNjI0YTY0.thumb.jpg

După anunțul făcut de președinte, conform căruia nu are de gând să discute despre noi modificări ale componenței guvernului, până după 1 decembrie, premierul Viorica Dăncilă a reacționat.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut vineri apel la preşedintele Klaus Iohannis ”să îşi schimbe atitudinea, pentru a nu provoca incertitudine”, după ce şeful statului a amânat decizia privind numirile la ministerele Transporturilor şi Dezvoltării.

Declarația președintelui Klaus Iohannis: ”E imposibil să schimbi miniștri toată ziua - bună ziua, de asta se ocupă PSD. Cum să ne imaginăm că poate să funcționeze un guvern cu două remanieri într-o săptămână? În acest fel nu se poate continua.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Eu nu sunt de acord să contribui la o astfel de guvernare care seamănă mai degrabă cu un carusel.

În această săptămână nu va mai exista nicio schimbare de miniștri. La momentul potrivit vom discuta aceste propuneri. Nu se va întâmpla nimic până după 1 decembrie.”

MCZoYXNoPThhM2Y0MzYzYjdjYjMyNjZlOGY5NTc2Y2QzNjI0YTY0.thumb.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.