111-1920x1080.jpg

PSD a creat pe Facebook, în această toamnă, o reţea de propagandă bazată pe două site-uri care imită ziare online şi ale căror "articole" conţin informaţii neverificate şi uneori false.

În ultimele trei luni, zeci de pagini Facebook ale filialelor PSD au distribuit programatic articole publicate pe cele două site-uri. Unul dintre acestea se numeşte, culmea, Antifakenews.ro.

La solicitarea PressOne, recent lansatul motor de căutare Rubrika.ro a realizat o monitorizare a cărei concluzie este că materialele apărute pe cele două site-uri sunt preluate și postate, la aceeași oră, de numeroase pagini de Facebook aparținând filialelor PSD.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

protestuldin10august.png

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Site-ul Antifakenews.ro nu are căsuță redacțională și nici vreo adresă de contact.

A fost înregistrat în 5 septembrie 2018 de către o persoană fizică, potrivit datelor stocate de registrul domeniilor din România.

Citește continuarea pe pressone.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta este la un pas să îi dea decisiva lui Dragnea

Atât de jalnică este opoziția din Parlamentul României, încât opoziție cu adevărat mai este făcută doar de actuali și foști psd-iști. Dacă speranțele opoziției vin de la Victor Ponta, ceva nu este...