Lia Olguța Vasilescu propusă pentru postul de ”pușculiță”

0
646x404.jpg

646x404.jpg

Eterna și fascinanta Olguța, omul bun la toate, wonder woman, fata manager, creația lui Vadim și cel mai competent ministru al tuturor timpurilor este din nou propusă de PSD, pentru cel mai important minister, cel al Dezvoltării (MDRAP).

Important doar pentru guvernanți, pentru că acesta este ministerul pe unde trec toți banii pentru ”teritoriu”, deci cine îl controlează are puterea absolută.

La începutul guvernării, după alegeri, Liviu Dragea a încercat să o impună pe Sevil Shhaideh în fruntea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Miza era atât de mare, însă a apărut problema cu un dosar penal pentru pretendentă. Șefia acestui minister presupune și obținerea calității oficiale de vicepremier.

Tentativele nereușite de a-și impune oameni loiali, l-au adus pe Dragnea în situația să apeleze la Paul Stănescu, baronul de Olt, care controlează voturi importante în partid și în teritoriu. Doar că, deși Stănescu nu este ”ușă de biserică”, s-a dovedit că nici executantul loial președintelui nu este. A ajuns unul dintre liderii puciștilor, ceea ce l-a obligat pe Liviu Dragnea să îl îndepărteze.

Momentan în joc a intrat președintele Iohannis, care îl ține în șah pe liderul PSD. În fapt, Iohannis a refuzat revocarea lui Paul Stănescu și a lui Șova, ministrul Transporturilor, ceea ce însemnă că portofoliile celor două ministere nu sunt vacante. 

Și totuși, Dragnea insistă cu propunerile. A renunțat la varianta cu Olguța la Transporturi, propunând-o acum la adevăratul ”cașcaval” – Ministerul Dezvoltării.

 646x404.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău