fbpx

646x404.jpg

Eterna și fascinanta Olguța, omul bun la toate, wonder woman, fata manager, creația lui Vadim și cel mai competent ministru al tuturor timpurilor este din nou propusă de PSD, pentru cel mai important minister, cel al Dezvoltării (MDRAP).

Important doar pentru guvernanți, pentru că acesta este ministerul pe unde trec toți banii pentru ”teritoriu”, deci cine îl controlează are puterea absolută.

La începutul guvernării, după alegeri, Liviu Dragea a încercat să o impună pe Sevil Shhaideh în fruntea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Miza era atât de mare, însă a apărut problema cu un dosar penal pentru pretendentă. Șefia acestui minister presupune și obținerea calității oficiale de vicepremier.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tentativele nereușite de a-și impune oameni loiali, l-au adus pe Dragnea în situația să apeleze la Paul Stănescu, baronul de Olt, care controlează voturi importante în partid și în teritoriu. Doar că, deși Stănescu nu este ”ușă de biserică”, s-a dovedit că nici executantul loial președintelui nu este. A ajuns unul dintre liderii puciștilor, ceea ce l-a obligat pe Liviu Dragnea să îl îndepărteze.

Momentan în joc a intrat președintele Iohannis, care îl ține în șah pe liderul PSD. În fapt, Iohannis a refuzat revocarea lui Paul Stănescu și a lui Șova, ministrul Transporturilor, ceea ce însemnă că portofoliile celor două ministere nu sunt vacante. 

Și totuși, Dragnea insistă cu propunerile. A renunțat la varianta cu Olguța la Transporturi, propunând-o acum la adevăratul ”cașcaval” - Ministerul Dezvoltării.

 646x404.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook