46501205_2209490752666613_6204926307499769856_n.jpg

Într-o postare pe Facebook, deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, critică decizia președintelui de a-l numi în funcția de ministru al economiei pe Nicolae Bădălău, condamnat la un an de închisoare pentru furt.

Postarea pe Facebook a deputatului Rădulescu:

"Cine fură azi un ou, mâine va fura un bou" spune unul dintre cele mai cunoscute proverbe românești!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prin 1988, tot noiembrie să fi fost, profitând de neatenția autorităților, tov. Bădălău Nicolae fură niște saci de grâu, îi bagă în portbagajul daciei 1310 și îi valorifică, rapid, pentru 1200 de lei bucata. Desigur, este prins și condamnat la un an de închisoare.

Ieri, dl. Nicolae Bădălău a fost numit în foncția de ministru al economiei, ca să nu-l mai prindă nimeni, cu nimic, niciodată!

După 30 de ani, vigilența autorităților a fost, iarăși, înșelată, altfel nu-mi explic cum, președintele României l-a putut respinge lejer pe Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării, dar n-a avut nicio problemă cu acceptarea nominalizării unui condamnat penal...


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Duminică, 16 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, duminică dimineața

Se putea și mai rău, spun șoferii, care până la urmă au avut noroc cu transformarea ninsorii în ploaie, ceea ce a făcut ca drumurile să devină practicabile în cea mai mare parte a județului Prahova. Sunt...